De Winning

Geef kansen aan wie minder kansen heeft

Bakkerij en koffiehuis ComPani in Houthalen-Helchteren maakt deel uit van De Winning. Elk talent telt bij De Winning. Een verstandelijke beperking, een psychosociale uitdaging, een taalachterstand… het zijn geen drempels om bij ons aan de slag te gaan. Honderden medewerkers geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf op onze biologisch beheerde boerderij waar ze koeien melken en wel zestig soorten groenten en fruit kweken, in onze bakkerij, in onze keuken, in onze hoevewinkel, in onze bistro’s.
Wie aan tafel schuift bij een van de inclusieve horecazaken van De Winning, eet en drinkt niet alleen lekker van lokale producten, maar geeft meteen ook kansen aan wie minder kansen heeft.
Meer over De Winning: www.dewinning.be

SCROLL DOWN

Jouw broodje is gebakken!

De favoriete plek van de locals en een leuke pitsstop voor fietsers en wandelaars. Bakkerij en koffiehuis ComPani is dé place to be in het centrum van Houthalen-Helchteren voor dagelijks brood, een lekker broodje, hartig gebak, een verse tas soep of een overheerlijke pizza. Altijd lekker vers en met lokale en eerlijke ingrediënten – en met liefde! – gemaakt door medewerkers van De Winning.

Elke talent telt

Elk talent telt bij De Winning. Een verstandelijke beperking, een psychosociale uitdaging, een taalachterstand… het zijn geen drempels om bij ons aan de slag te gaan. Honderden medewerkers geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf op onze biologisch beheerde boerderij waar ze koeien melken en wel zestig soorten groenten en fruit kweken, in onze bakkerij, in onze keuken, in onze hoevewinkel, in onze bistro’s.

Proeven aan tafel

Om je honger te stillen en je smaakpapillen prettig te prikkelen, halen wij geen ingrediënten van de andere kant van de wereld. Wij geloven in de weldaden van de korte keten, van lokale en kleinschalige productie en zweren bij een superlekkere, eerlijke en gezonde hap van eigen bodem. Van croque tot quiche: wij serveren wat uit de grond komt, niet uit de supermarkt. Oh ja, en natuurlijk kan je er ook klinken met een heerlijk glas PK-haverbier of een fairtrade wijn..De smaak te pakken? Proef ook eens van onze andere bistro’s.

Onze Partners

Contact

Dorpsstraat 45
3560 Houthalen-Helchteren

Openingsuren

Van dinsdag tot vrijdag: van 9 uur tot 16 uur
Zaterdag: van 8 uur tot 16 uur
Maandag en zondag: gesloten