De Winning

Geef kansen aan wie minder kansen heeft

Bistro Het Vinne in Zoutleeuw maakt deel uit van De Winning. Elk talent telt bij De Winning. Een verstandelijke beperking, een psychosociale uitdaging, een taalachterstand… het zijn geen drempels om bij ons aan de slag te gaan. Honderden medewerkers geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf op onze biologisch beheerde boerderij waar ze koeien melken en wel zestig soorten groenten en fruit kweken, in onze bakkerij, in onze keuken, in onze hoevewinkel, in onze bistro’s.
Wie aan tafel schuift bij een van de inclusieve horecazaken van De Winning, eet en drinkt niet alleen lekker van lokale producten, maar geeft meteen ook kansen aan wie minder kansen heeft.
Meer over De Winning: www.dewinning.be

SCROLL DOWN

Pracht van een plek

Het grootste binnenmeer van Vlaanderen kun je ontdekken langs de oevers, over het water (dankzij de knuppelpaden) en vanuit de lucht (daarvoor klim je in de uitkijktorens). Elk perspectief geeft je een nieuwe kijk op de vele vogelsoorten die zich hier in hun nopjes voelen.

Troeven in de buurt

Vier bewegwijzerde wandelingen tussen 2,7 en 4,3 km laten je kennis maken met fauna en flora op en rond het meer. Graag een woordje uitleg erbij? Laat je begeleiden door een ervaren gids via het Bezoekerscentrum (011 781 819). Is fietsen meer je ding? Ontdek de natuur van de Getevallei met de Twee Getenroute (42 km).

Elke talent telt

Elk talent telt bij De Winning. Een verstandelijke beperking, een psychosociale uitdaging, een taalachterstand… het zijn geen drempels om bij ons aan de slag te gaan. Honderden medewerkers geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf op onze biologisch beheerde boerderij waar ze koeien melken en wel zestig soorten groenten en fruit kweken, in onze bakkerij, in onze keuken, in onze hoevewinkel, in onze bistro’s.

Proeven aan tafel

Op het menu enkel eerlijke en heerlijke gerechten van het sociaal inclusieve De Winning. Alles wat je proeft, is geteeld, gekoesterd en bereid door onze toegewijde talenten die elders op de arbeidsmarkt niet aan de bak komen. Goed doen terwijl je lekker eet of drinkt, dat is dubbel en dik genieten.De smaak te pakken? Proef ook eens van onze andere bistro’s.

Onze Partners

Contact

Ossenwegstraat 70
3440 Zoutleeuw

Openingsuren

woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11 tot 19 uur (keuken tot 18 uur)
maandag, dinsdag en donderdag gesloten