De Winning

Geef kansen aan wie minder kansen heeft

Bistro Bovy in Heusden-Zolder maakt deel uit van De Winning. Elk talent telt bij De Winning. Een verstandelijke beperking, een psychosociale uitdaging, een taalachterstand… het zijn geen drempels om bij ons aan de slag te gaan. Honderden medewerkers geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf op onze biologisch beheerde boerderij waar ze koeien melken en wel zestig soorten groenten en fruit kweken, in onze bakkerij, in onze keuken, in onze hoevewinkel, in onze bistro’s.
Wie aan tafel schuift bij een van de inclusieve horecazaken van De Winning, eet en drinkt niet alleen lekker van lokale producten, maar geeft meteen ook kansen aan wie minder kansen heeft.
Meer over De Winning: www.dewinning.be

SCROLL DOWN

Het is hier heerlijk toeven

Op de binnenplaats van de sierlijke witte vierkantshoeve boerden lange tijd de norbertijnen van Averbode. Nu is het er heerlijk toeven in de gastvrije Bistro Bovy en kunnen de kinderen er neerhofdieren knuffelen in de kinderboerderij of zich uitleven in de speeltuin. Domein Bovy is een van de negen toegangspoorten en onthaalpunten van het 34 hectare grote natuurgebied De Wijers, ook wel bekend als ‘het land van 1001 vijvers’.

Troeven in de buurt

Vijf bewegwijzerde wandelingen nemen je mee langs de vijvers, door de natuur en over de Bolderberg op Domein Bovy. Ze zijn tussen de 2,6 en 11,8 km lang. Het overzichtsbord vind je aan de ingang van het domein.

Elke talent telt

Elk talent telt bij De Winning. Een verstandelijke beperking, een psychosociale uitdaging, een taalachterstand… het zijn geen drempels om bij ons aan de slag te gaan. Honderden medewerkers geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf op onze biologisch beheerde boerderij waar ze koeien melken en wel zestig soorten groenten en fruit kweken, in onze bakkerij, in onze keuken, in onze hoevewinkel, in onze bistro’s.

Proeven aan tafel

Met elke hap draag je bij aan meer kansen voor meer mensen die zich elke dag inzetten voor lekkere lokale producten. Het melken van de koeien, het telen van de groenten, het bakken van de koekjes, het draaien van het ijs… alles gebeurt met een brede glimlach door de medewerkers van De Winning – stuk voor stuk fijne mensen die met hun talenten niet overal aan de bak kunnen.De smaak te pakken? Proef ook eens van onze andere bistro’s.

Onze Partners

Contact

Galgeneinde 22
3550 Heusden- Zolder

Openingsuren

woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag open van 11 tot 20.30 uur
maandag en dinsdag gesloten
Tijdens de schoolvakanties zijn wij elke dag open!